top of page
H'olar grad.png

Meistä

UC Hestarin perustivat vuonna 2022 Martta Uusitalo ja Sandy Carson. Molemmat ovat valmistuneet vuonna 2020 Hólarin yliopistosta Islannista FEIF-III tason ratsastuksen opettajiksi ja hevosten kouluttajiksi (B.Sc). Koulutus ja opetus perustuu hevosystävällisiin, testattuihin ja tieteen tukemiin tekniikoihin. Martta on suomalainen ja Sandy skotlantilainen.

Olemme molemmat olleet islanninhevosten parissa pienestä pitäen ja viettäneet suurimman osan elämästämme ratsastaen, harjoitellen ja kilpaillen ja oppineet vuosien saatossa paljon islanninhevosista.

Aloitimme toimintamme alkukesästä 2022 ja siitä lähtien olemme vastaanottaneet hevosia koulutukseen Hattulassa ja tarjonneet ratsastuksen opetusta ympäri Suomen. Toimintamme tapahtuu modernissa ja hyvin varustellussa tallista, jossa on isot karsinat ja hyvät ulkoilualueet. Ratsastuskenttämme on hyvän kokoinen ja siinä on hevosystävällinen pinta, jonka pyrimme hyvällä huollolla pitämään kunnossa ympäri vuoden. Meidän on mahdollista ratsastaa loputtomasti tallia ympäröivissä metsissä, pelloilla ja hiekkateillä.

Olemme molemmat olleet omien maajoukkueidemme jäseniä ja meillä on kokemusta hevosten aloittamisesta ja peruskoulutuksesta aina huippu kilpailuhevosiin asti.

bottom of page